Annonse l Desenio

Jeg har lenge snakket om å fikse kontoret, men nå som vi skal flytte (om mange måneder heh) har jeg egentlig sluppet alt i hendene og heller begynt med planleggingen av det som skal bli mitt nye kontor men hvem har sagt at man ikke kan begynne å kjøpe interiør og dill-dall til det nye huset allerede nå? Jeg har midlertidig hengt opp en rekke bilder som jeg har tenkt til å ta med meg videre. Det gjorde susen å få ryddet litt på pulten og hengt opp litt veggpynt, det er så lite som skal til!

Bak meg henger denne kule bildeveggen, jeg plukket alle favorittene fra Desenio og hang de opp i ulike høyder. Utvalget på nettsiden er enormt, definitivt noe for en hver smak. Før du bestiller kan du leke deg her for å se hva som kan passe bra sammen, helt genialt! Jeg bestilte en ramme for lite, men det fikset jeg lett ved å bruke en kleshenger istedenfor, det satt faktisk prikken på i’en etter min mening.

Kjellerstuen har også endelig fått litt pynt. To deilige bilder fra varmere strøk som jeg bare måtte ha! Jeg kunne nesten ikke dy meg når jeg skulle plukke blant palme bildene hos Desenio, men less is more I guess, det får holde med to enn så lenge. I samarbeid med Desenio får dere 25% rabatt på alle bilder 5-7 mars med rabattkoden “MARENPLATOU” (gjelder ikke rammer og handpicked collaboration posters). Link til siden dems her, håper dere finner noe dere vil like!
God klem

One Response to wall decor

Leave a reply