I samarbeid med TUI Norge

Hva er det man ikke kan gjøre på dette hotellet?.. All inclusive på et 5-stjerners resort er ganske (les: veldig) behagelig. Jeg og en venninne har vært her i 6 dager nå og vi digger at man har alt på en plass. Man trenger ikke å bevege seg utenfor hotellet med mindre man vil, for her kan du leke deg og bli underholdt i langt mer enn én uke. Hotellet er nyåpnet, eksklusivt og delikat. Vi er to venninner på tur, men det er også pensjonister, barnefamilier, venner og kjærestepar som bor her, passer for alle – men noe som jeg synes er veldig digg er at partygutta i bargaten ikke bor her (no offence hvis du er en av de). TUI Sensatori av Atlantica i Rhodos er for de som vil ha en behagelig ferie i varmere strøk, du er garantert å bli brun for å si det sånnnn.Rommet har dere allerede fått en sniktitt på, vi bor i 2 etasje på et rolig hjørne med fin balkong og utsikt, perfekt til morgenkaffen♥ Vi har et type couples room med god plass til alt rotet vårt (heh) som alltid er rengjort når vi kommer tilbake etter en dag på stranden.. Room service har vi også testet ut og jeg anbefaler parma pizza’en, sjukt digg! De som bor i etasjen under oss kan omtrent stå opp fra sengen og rulle ut i bassenget, alt dette med størrelse på rom og lokalisasjon kan man altså bestille på forhånd.

Så over til en en av de mange (6!) restaurantene på resortet. Her i skyggen på Mesogios spiser vi frokost hver dag fra buffeten. Her finner du alt av frokost mat du kan drømme om og litt til, sunt eller søtt og spesiallaget omelett om du vil – all inclusive 🙂 Vi har som sagt vært her i snart en uke og gjett om vi kommer til å rulle hjem etter dette oppholdet, bare latet oss maks på solsengen og forsynt oss rikelig med mat (valuta for penga sí, nå er dette oppholdet riktig nok sponset, men jeg spiser som om jeg har spikket og spart i hundre år). På kvelden er det middagsbuffet med alt fra fisk til kjøtt og vegetar, har du allergier snur de også kjøkkenet på hode for at du trygt skal kunne spise 🙂På Kokumi spiser vi Gyros, gresk salat og pommes på dagtid yuum♥ Kokken smiler lurt i det han ser oss entre for femte gang i løpet av formiddagen; “the usual?” yes pleaseee hehee. På kvelden blir denne lunch spotten til Kuzina restaurant med gresk meny, venninnen min ber meg om å presisere at desserten “Baklava” med honning og pistachios prøves!

Bildene over viser enda en fin lunch spot, hvis du ligger ved stranden tar det deg ca 100 skritt fra vannkanten å nå en iskald brus, snacks og fin utsikt fra baren.

Metter øynene snart? Vel, det er så mange restauranter og barer her at vi ikke rekker å teste ut alle selv om vi prøver. Gaia er dog verdt å nevne for det er nemlig mulig å være sunn på ferie også. På menyen her finner du oversikt over kalorier og ingredienser så du virkelig kan holde sommerkroppen i sjakk, maten er himmelsk og fresh! Kort oppsummert; du trenger ikke å bekymre deg for å bli matlei på dette resortet!

Vi har hatt leiebil i to dager for å kunne dra på et par utflukter og oppleve hva Rhodos har å tilby, og la meg starte med å avkrefte alle fordommer mange har –  Rhodos er ikke party og harry! Jeg har reist en del (også på charter og party hoy hoy så jeg vet hva det går i), men denne øyen er over alle forventninger så kast deg på første fly! Vi har vært på en fantastisk seiltur i regi av TUI, spist på hotellet Lindos Blu i solnedgangen, besøkt Lindos og Rhodos by. Lindos er en utflukt du prioritere hvis du kun skal velge én, det tar 25 min i taxi og vil koste deg mellom 30-40 euro fra Sensatori hotell, well worth it! De uendelige takterrassene, hvite husene og trange gatene roper Mamma Mia og Hellas♥ Også må du sole deg i et par timer i St. Pauls bay med lunsj på Tambakio, ligger rett ved Lindos by.

Seiltur


Lindos

St. Pauls bay


Vi fikk utlevert en hel brosjyre med utflukter å velge mellom, de ansatte på hotellet er veldig behjelpelig med å ringe rundt og avtale på vegne av deg og de du reiser med så her kan du velge og vrake i det meste. Leie av bil er mulig å gjøre på hotellet eller gjennom Avis som leverer og henter der du ønsker.

Lindos Blu

Sist, men ikke minst vil jeg avrunde med litt interiør godbiter. Hadde jeg faktisk hatt et skip skulle jeg lastet det med alt av interiør fra Sensatori resort og Lindos Blu hotell. Bare ta en titt på bildene selv og la deg inspirere til å bytte ut både inne og utemøbler. Jeg kunne fremdeles ramset opp og avbildet både badeland, fotballbane, spa avdeling og mye mer, men nå må jeg gi meg. Du kan se mer på instagram profilen min og TUI Norge sin. I sammenheng med mitt opphold her nede vil jeg meddele TUI sin kampanje som foregår nå og frem til 16 juli. Bruk rabattkoden “SENRHO” for 1000 kr avslag for reise til dette resortet i august eller september.
Jeg takker for meg og fint samarbeid med TUI Norge, håper dette kan vekke reiselysten til Rhodos og en 5-stjerners drøm!
For my english readers: please use the translate button in the right corner for this blogpost, otherwise it will be too long.. Feel free to ask any questions if the translator doesn’t make sense. Thanks for your understanding♥

5 Responses to TUI sensatori Resort Rhodes by Atlantica

  1. Ser jo heelt fantastisk ut!! Kan jeg spørre hvem som ordner hårfargen din? Seriøst hair goals!!😍 Og hvilken frisør du evtentuelt anbefaler i Bergen🙈

Leave a reply