Ja så var det på an’ igjen. En kald og tidlig start på uken, tilbake på skolebenken etter en hektisk helg i Oslo. Det er ihvertfall ingen tvil om at jeg blir ‘realitetssjekket’ en gang i uken når hverdagen skriker meg i trynet og silkeskjørt må byttes ut med stilongs og ullsokker.. Det er to vidt forskjellige verdener jeg lever i, men kontrasten har blitt til en fin og ekte balanse i hverdagen, jeg setter like stor pris på å være hjemme som på reise.
Apropos – her kommer bilder fra de siste 24 timene på reisefot så kommer det kanskje noen bilder fra ‘hverdagslivet’ senere i uken..

Ah, The Thief er alltid en glede<3 Verdens beste frokostbuffet får meg til å (frivillig) stå opp tidlig, selv i helgene.

Etter litt mye festligheter i helgen var det mildt sagt digg å kunne koble ut og nyte finværet og detox på spa avdelingen.


Er ikke resepsjonen til Costume det fineste du har sett? “Jeg liker bare ting hvis de er rosa” (aldri, men denne sofaen er unntaket!)

Oslo Runway har stått på programmet denne helgen hvor jeg blant annet stoppet innom for å se på den nye kolleksjonen til Line of Oslo, my gæd for noen fine stoffer og farger – gleder meg til å bytte ut termodressen til noe litt lettere.

(#Sponset, skjørt + genser er lånt)

Jaa det var kaldt i Oslo også, men jeg kunne ikke unngå å slenge på dette fine skjørtet fra Gina Tricot sammen med de nye Fendi solbrillene og genser + sko fra H&M (outfit på studentbudsjett-ish?)

Og DER var finstasen lagt på hyllen for helgen (ikke at jeg er veldig pyntet av meg uansett, comfort before fashion..)

For my english readers; there will soon be a translate button available in every blogpost. Please use Google translate if you are interested in reading what I have been up to for the last 24 hours.
XX

4 Responses to Tag along

Leave a reply