Annonse I Olympus

 Endelig ble det tid til en mini ferie og motivasjons-boost, det trengte jeg såårt og den ga meg akkurat det påfyllet kroppen skrek etter (minus snørrete nese og vond hals). Jeg tjuvstartet påsken på onsdag og pakket med meg skiutstyret til Sveits, første gangen på ski i alpene og det leverte som bare det!

 

Vi bodde på koselige La Cordée des Alpes i Verbier, kan virkelig anbefales på det varmeste! Vi var noe uheldig med været de to første dagene så vi bestemte oss for å ha litt kortere økter i bakken og heller kose oss inne med spa, kakao og god mat. Jeg fikk ikke tatt så mye bilder de første dagene da været ikke tillot meg å ta med kameraet utendørs så derfor skyldes bilde kvaliteten noe blandet i dette innlegget, sorry.. Det var helt sinnsykt flatt lys på torsdag og jeg hadde mer enn nok med å holde meg på beina.

På lørdag derimot fikk kameraet svingt seg hele dagen! Jeg fikk virkelig smake på de perfekte forholdene Verbier hadde lovet oss, skyfri himmel og nysnø – heelt nydelig, fingers crossed for at påsken 2019 blir like bra! Jeg hadde nesten problemer med å redigere bildene jeg tok fordi lyset og fargene var allerede on point denne dagen, men som en quick fix har Olympus E-PL9 kameraet en enkel funksjon som heter “ART”. Der kan jeg velge ut diverse filtre og knippse bildet mens filteret er i modus, deretter overfører jeg bildene til mobilen med wifi funksjonen og voíla så er bildet klart til å publiseres. Det er klart at jeg liker å leke med lightroom, vsco og andre redigeringsapper når jeg har tid, men på lørdag ville jeg publisere bilder der og da så da ble art funksjonen flittig brukt.

 

There’s no such thing as too much fries or champagne..

Jeg har riiimelig mange bilder fra denne turen, men nå begynner dette innlegget å bli for langt. Jeg runder av med å tipse dere om kampanje siden til Olympus hvor du finner stort sett alt utstyret jeg bruker ♥ Håper alle har det bra, klem

One Response to Swiss alps

  1. Hi there! Your trip looked so fun! I’m sure it was a nice break from school 🙂 I’m a registered nurse in the US. It would be really interesting if you made a post about nursing in Norway! Like what a week of school consist of or what a day in clinical consist of. Love your blog btw!

Leave a reply