Annonse Christopher Cloos

Hadde det vært innafor å gå med solbriller hver dag hadde jeg gjort det, jeg sørger heller for å alltid ha ett par eller to i vesken i tilfelle solen kommer frem – definitivt et must have for meg! Jeg har mye crazy solbriller liggende, men ender som oftest opp med de klassiske. Jeg digger disse fra Christopher Cloos så mye at jeg skaffet meg samme paret i to farger, champagne og espresso.

I tillegg gikk jeg for dette paret som er litt rundere og passer til alt, Christopher Cloos Paloma. Solbriller skal være et kult tilbehør og komplimentere ansiktsformen din. De må kunne brukes til både hverdag og fest, derfor er den ‘klassiske’ brillen i et kult mønster/farge alltid safe! Disse brillene blir plassert i både vesker og bil, nå håper jeg bare på sol og skyfri himmel til uken!


Sun’s out, or at least it was for a second.. Sunglasses are my favorite accessory, just too bad the sun is barely shining these days.. BUT in case in peeks through I got a pair of Christopher Cloos placed in every purse and car. I’m a sucker for sunnies and have way too many, but a pair of classic sunglasses can never go wrong. These champagne colored I especially love, classic – yet fun! Click the links above if you want to see the pairs that I’m wearing. Fingers crossed for good weather.
XX

2 Responses to Sun’s out

 1. Kanskje du kan lage et innlegg om skole? Lurer veldig på hvilken skoleveske/sekk du bruker, om du bor på hybel eller leilighet, dine studietips og så videreee

  klem<3

  • Her er et innlegg jeg har skrevet tidligere om studietips http://marenplatou.com/study-tips/
   For å svare kort på det andre så er jeg veldig lite fashion forward på skolen, da er det Fjellreven sekk og komfortable hverdags klær som gjelder 🙂 Har en leilighet i Ålesund som jeg bor i når jeg må være der oppe (liten og kjedelig, derfor legger jeg ikke ut bilder derfra) ellers er hjemmet mitt i Bergen, jeg pendler ukentlig med andre ord 🙂

   klem

Leave a reply