Online shopping er egentlig ikke noe for meg, det er noe med det å kjenne på kvaliteten og prøve plagget på før du kjøper det – MEN, når det er sagt så er utvalget på nettet så mye bedre baaah.. Jeg har virkelig jaktet etter fine høstklær i det siste, men det er lite som frister i butikkene så da sitter jeg her da, på lesesalen og gjør alt annet enn å lese..

Jeg sikler spesielt over en deilig lue og varm strikkegenser så fort at den rosa genseren fra Holzweiler dumper i postkassen om ikke så lenge.. Jeg tittet på Ganni sin klassiske juliard mohair i knæsj grønn forleden, men ble usikker på om grønn er det som passer min bleke vinterkropp best.. Hvert år sier jeg til meg selv at dunjakken jeg kjøper i år skal vare i mange år fremover, men hvem lurer jeg? det er alltid noe nytt som frister året etter. I år er det heldigvis ikke av den alt for dyre varianten. Skaffer jeg meg denne så har jeg det meste av vinterjakker, eller? Min største guilty pleasure når det kommer til klesskapet må være jakker, kan aldri få nok!

Å kle seg fint i kaldt vær er en liten utfordring, men strømpebukse og skinnbukse er alltid en sikker vinner. Denne kjolen jeg fant på Farfetch er helt meg♥ men en smule dyr.. Jeg får fortsette jakten etter noe lignende, og hvor fin er ikke fargepaletten med øyenskygger fra Stila?

Sist, men ikke minst – en haug med myke plagg! Jeg har en tendens til å hoppe i de samme gamle joggebuksene når jeg kommer hjem, not cute.. I og med at “inne-sesongen” kommer krypende så er det ikke helt feil å være fin og komfortabel når man er hjemme eller løper til butikken også. Settet til høyre er amazing! De fleste plaggene finner dere på Farfetch. God søndags shopping! ♥

Leave a reply