Hallooo verden!

Det er mandag, men den er langt i fra blå! I dag er dagen hvor jeg endelig kan lansere den nye bloggen min under Costume, ja du leste rett; Costume + meg = sant!
VELKOMMEN til min nye blogg! Tenk at jeg på så kort tid har fått oppleve mye gøyt med bloggen, og dette er bare begynnelsen! Ei litta klapp på skulderen til meg selv altså. Det er sykt stas at jeg får være i samme bås med disse dyktige menneskene som har holdt på i mange år, jeg er ydmyk og takknemlig (og tar gjerne i mot tips heh).

Noen av dere har kanskje lest eller tittet innom den forrige bloggen min så dere vet hva det går i, men forhåpentligvis er det mange nye lesere her i dag så da følger det vel med en liten klein introduksjon..
Kort fortalt er jeg en reiseglad og moteinteressert 24 åring fra Bergen. Jeg elsker å dele bilder og reisetips fra steder jeg besøker, og når reisekalenderen er full – da har jeg det best! Stilen min heller mot det minimalistiske og ”røffe”, og inspirasjonen finner jeg på gaten. Trender og motevisninger er gøyt, men jeg er en smule kresen på hvilke plagg som får plass i klesskapet, for eksempel rosa kjoler – fint på andre, men ikke på meg.. Ellers vil dere finne litt interiør snakk og mat prat på bloggen, det er jo det blogg handler om – utveksling av tips og oppsøking av inspirasjon.

Klikk deg inn på intervjuet mitt med Cotume her hvis du vil lese mer om hva jeg alltid har i vesken..

Håper vi ses igjen!
Fortsatt fin mandag

-English-
Hellooo world!

It’s Monday and I feel great! Today is the day when I finally can launch my new blog at Costume, yes you’re right; Costume + Me = True!
WELCOME to my new blog! I can’t believe that in such a short amount of time I’ve already experienced so much thanks to this blog that I randomly started in june, atta girlll!
I’m so humble and grateful that I’ll be able to work with amazing people at Costume who have been doing this for many years whilst I’m just a newbie.. 

Some of you may have read my previous blog so you already know who I am, but hopefully there are a lot of new readers here today so I guess I have to introduce myself.
I’m a travel- and fashion-enthusiast from Bergen. I love sharing photos and city guides from places I visit all around the world, and when my travel schedule is fully booked – I’m the happiest!
My style is rather simple and “rough”, I prefer more of a “street style” look and get most of my inspiration from looking at others. Trends and fashion shows are fun, but I’m a bit picky about what I wear, such as pink dresses – nice on others, but not on me.. Other than this you’ll find some interior- and food- inspiration on the blog.

Click here to read my interview with Costume (in norwegian)

Talk soon,
Enjoy your monday!

10 Responses to Step into my new blog!

  1. Gratulerer så mye ⭐️ Ble litt engstelig da det ikke hadde kommet noen oppdateringer på en stund hehe, men dette var gode nyheter! Kommer til å følge deg videre, lykke til?

  2. New reader & thanks for posting English versions of your posts! Looking forward to following you & trying your protein scones!!! ?

    • Yay so happy you like my blog, thanks for stopping by! And I’m always open for blogpost suggestions if there’s anything you want to see more of 🙂

Leave a reply