Annonse l OlympusDesember er rett rundt svingen og det betyr travle dager og mye gøy på programmet – ingenting er bedre enn det♥ Neste uke reiser jeg til Oslo for å delta på SoMe night i regi av Olympus og dere er velkommen! Jeg er så heldig som har fått samarbeide med de over en lengre periode nå og skal i den forbindelse fortelle litt om bruken min med E-PL9 kameraet, bakgrunnen for mine sosiale kanaler og hva som står bak et bilde før jeg publiserer det. Jeg håper dere vil komme å høre på fine Anette Haga og meg neste torsdag, mye annet kjekt og nyttig står også på programmet – påmelding her.


Photo: Johannes Lovund

Jeg vil også minne om kampanjen Olympus har frem til 31 desember 2018. Ved kjøp av E-PL9 får du med et 30mm objektiv gratis, det er en bra kamerapakke! Jeg bruker E-PL9 til alt og bytter objektiv utifra hva jeg skal fotegrafere, 30 mm er perfekt når jeg skal ta nærbilder og vil ha med detaljer, mens 14-42 mm som følger med kameraet er fint hvis du vil fange opp alt rundt deg. Mer om dette på eventet neste uke, det hadde vært såå kjekt å treffe dere der♥

4 Responses to Event with Olympus

    • Jeg vil at de som klikker seg inn på mine sosiale kanaler skal være interessert i min merkevare og det jeg skriver om, ikke om privatlivet mitt. Jeg prøver å være personlig på de sosiale kanalene mine, men ikke privat da dette er, ja – privat.. 🙂

  1. Lurer på om det er mulig å bruke mobilen som remote til det olympus kameraet du har? Eller må man greie seg med selvutløser?

Leave a reply