Annonse – Nuxe

Nuxe har kommet med den nye serien créme fraîche som består av masse fuktighet og pleie til ansiktet. Jeg har lagt min elsk på ansiktskremen som lover opp til 48 timers fuktighet. Nå som høsten er i full sving og temperaturen synker er det viktig å tilføre ekstra fuktighet. Jeg er som oftest forsiktig med å teste ut hudprodukter da jeg fort kan reagere med utslett og urenheter, produktene fra Nuxe selges på Apotek1 så her kan du fint stole på at du er i trygge hender!

A little goes a long waydenne er drøy i bruk etter min mening. Den er relativt tykk, men trekker fint inn i huden hvis du smører på et tynt lag. Serumet bruker jeg på enkelte dager jeg føler for litt ekstra fuktighet og glød, først serum, deretter fuktighetskrem. Jeg lar produktene trekke inn i huden i et par minutter og bruker dette som en fin base før jeg påfører sminke. Primer har ikke vært nødvendig siden jeg gikk over til disse produktene da de er noe fetere enn hva jeg har brukt tidligere.

De resterende produktene av créme frâiche serien består av fuktighetskrem for tørr hud, kombinert hud og en ansiktsmaske.
Og en stor pluss er at alle produktene lukter såå godt

Leave a reply