Annonse // Sponset opphold av Scandic Norge – Vulkan

 

 

Ja det er liv i kjerringa enda, men bare så vidt. Dagene består stort sett av Birkenstock og hvit eller grønn uniform, alt ettersom hva som står på agendaen.. Dere skjønner hva det går i og jeg skal ikke komme med flere unnskyldninger, men sånn har altså hverdagen vært siden nyttår og slik fortsetter den en god stund til (dessverre for bloggen). MEN, jeg titter innom med et lite bildedryss fra helgen, sykepleieruniformen ble byttet ut med 90-talls antrekk for en gangs skyld (vet ikke hva som er best/verst?) Svigersøs fylte 30 år og det måtte selvfølgelig feires med karaoke og en bra fest! Jeg får helt frysninger av å se dette bildet, men det er fór LOL til å ikke dele (Tiger belte nostalgi anyone?)

 

Heldigvis for meg hadde jeg lang helg og det ble tid til både Valentines, konsert, mye god mat og bra folk! Jeg sjekket inn på fine Scandic Vulkan som ligger rett i gaten til der vi var på fest så det kunne ikke vært mer perfekt, jeg har bodd der noen ganger nå og føler nesten at jeg begynner å bli lokal kjent i området!  På bakgrunn av travle turnus dager og sene kvelder i Oslo var det ekstra digg å kunne stå opp sent og komme til ferdig laget frokost. Det skal ikke stå på utvalget si, her finner man det meste fra lokal mat, til allergivennlig, sunt og usunt også videre.

 

 

 

 

 

Og helt på tampen en liten hus oppdatering til dere som er nysgjerrig på det. Vi er i full sving med renovering og planlegging av farger, materialer, fliser også videre. Akkurat nå er vi i rive-fasen så det er ikke så mye spennende å vise enda, men stay tuned det vil komme masse mer til våren og ut året. Vi snakkes igjen <3

5 Responses to She’s alive!

Leave a reply