Helt siden jeg oppdaget shellac behandling for neglene har jeg hatt dilla på det. Stelte negler er kanskje noe av det som er øverst på velvære listen min, men dessverre finansierer ikke akkurat studentbudsjettet månedlig visitt til neglesalongen. Derfor ble jeg SÅ glad når jeg fant ut at diverse butikker har begynt å selge shellac kit for hjemmebruk.

Dekk til spisebordet med et håndkle, lag klar en kopp te (eller et glass vin) og følg bruksanvisningen. I og med at dette er neglelakk som sitter i 3 uker bør du sette av litt tid så du ikke risikerer å gå rundt med permanent tilgrisede negler.
For å fjerne neglelakk på huden anbefaler jeg å bruke aceton, dette får du kjøpt på Vita eller hvilket som helst apotek.

Alle burde unne seg seg litt luksus og de-stress i hverdagen. Kur håret og ha på ansiktsmaske mens du steller neglene, du vil føle deg så fresh etterpå! Dette innlegget er ikke sponset, bare en kjapp liten anbefaling til hverdagsluksus!
– English –

Ever since I discovered shellac at the nail salon I’ve been obsessed! Pretty nails are probably one of my top priorities when it comes to beauty-must-haves. Unfortunately weekly visits to the nail salon isn’t always supported by the student budget, I was therefore so happy when I discovered that they now sell shellac kits at certain stores.

Cover your dining table, pour yourself a cup of tea (or a glass of wine) and enjoy some spa time at home. We should all embrace some “me time” now and then. Wear a hair- and face-mask when fixing your nails, you’ll feel so clean and fresh afterwards. This post is not sponsored, just an honest review of something great!

2 Responses to Shellac at home

    • Jeg kjøpte startkit fra Depend på Sparkjøp faktisk, men du finner det på Vita også mener jeg. Pakken inneholder alt bortsett fra selve neglelakk fargen.. Jeg har kjøpt et par farger fra Vita og ellers når jeg har vært på tur i utlandet, fargen jeg har på nå er kjøpt på Ulta i USA (husker ikke fargen..) Lykke til, og takk for snille ord 🙂

Leave a reply