For en tid tilbake var jeg å fikk hudbehandling i Bergen, det var etterlengtet og nødvendig etter en lang sommer med fettete solkrem hud og drøssevis med pigmentflekker! Det er en luksus jeg absolutt skal bli flinkere på å gjøre, jeg synes hudpleieren sa at et par ganger i året gjør susen. Etter endt behandling kjøpte jeg alle produktene jeg ble tipset om, det gjorde en smule vondt å trekke kortet, men i dag er jeg såå glad for at jeg gjorde det! Jeg har brukt disse hudpleie produktene i vel en måned nå og jeg ser oppriktig resultater (ikke sponset!)

Jeg er glad i å teste hudpleie og sminke produkter, det er en luksus som kommer med denne jobben, men akkurat nå blir Elixir favoritten inntil en ny trumf dukker opp.

Huden min er av typen “kombinasjon”. Tørr på enkelte steder, men gjerne fettete/”shiny” i pannen og på haken. Haken har alltid vært mitt største problemområdet, der dukker det irriterende nok en ny kompis opp stadig vekk og jeg klarer aldri helt å ta knekken på de.. Hudpleieren anbefalte en “utklemmings time” (gulper dere nå? haha), men det er liksom aldri god timing å se ut som en kjøttkake i trynet de neste to ukene..

Kort fortalt renser jeg huden hver kveld, påfører acticlear og deretter niactil 4%, denne kombinasjonen har fjernet omtrent alt av pigmentflekker på kort tid. Hver morgen skyller jeg ansiktet i lunket vann og påfører deretter ultradefense 30 SPF som gir fuktighet og beskytter huden mot UV-stråler. Disse produktene er som sagt anbefalt til min hudtype og derfor vil jeg ikke utdype for mye, kanskje noe annet funker bedre for deg. Uansett anbefaler jeg deg å dra på konsultasjon eller behandling hos en hudpleier for å få tips til hva som kan funke for deg ♥

4 Responses to S K I N C A R E

  1. Takker for interessant innlegg om hudpleieproduktene dine. Kunne godt tenke meg å prøve denne serien, da alle jeg har hørt om som har prøvd produktene, er superfornøyde 😊 Ser at prisene er litt i stiveste laget men forhåpentligvis er kremene drøye i bruk 😮 har brukt Exuviance i mange år, men kanskje dette var inspirasjonen til å prøve noe nytt 😁

    • Hei 🙂
      Jeg har vært på Annes hudpleie i Bergen (ikke sponset!). Masse deilige produkter og behandlinger der, fint å skjemme bort seg selv eller å kjøpe gavekort til noen andre (julegavetips).

Leave a reply