Godt nyttår fine lesere – hvis det fremdeles er noen igjen av dere der ute? Jeg har tatt meg en lang og velfortjent etter min mening juleferie, det var høyt nødvendig og jeg føler meg faktisk skikkelig klar for å ta fatt på 2019!
Jeg gjorde meg ferdig med eksamen og jobb 19 desember og siden det har omtrent både kamera og PC lagt i ro (dere får unnskylde de dårlige bildene) for å være ærlig har det vært utrolig deilig.. Nå er jeg tilbake med nytt giv og klar som aldri før til å ta fatt på et sykt spennende år, jeg har stor tro på 2019 og alt som skal skje fremover de neste månedene.

Men først en kjapp oppsummering av juleferien. Jeg reiste til Spania med familien 19 desember og tilbragte store deler av julen i varmen, utrolig deilig til tross for lite farge.. Ja, nå har jeg altså blitt såpass gammel at jeg bruker høy solfaktor i alt slags vær, man får jukse litt i steden si.. Etter en uke med familien reiste jeg til fjells med kjæresten og hans familie, der var det duket med pinnekjøtt og alt som hører til det de fleste av oss forbinder med jul (minus min familie som helst vil være i varme strøk rundt juletider). Vi fortsatte juleferien på Geilo og avsluttet året på Holms.

Nå er julepynten tatt ned for å markere en ny start på året. Alltid kjekt å pynte til jul, men også like deilig å pakke det vekk! Jeg har chillet maksimalt de siste fri dagene hjemme med venner og familie før siste semester starter.. Hvordan har deres juleferie vært? Jeg håper 2019 blir et bra år for oss alle sammen, stor klem.

8 Responses to Ready, set, 2019!

  1. Ahhh new blog post🤩🤩🤩 Nice to see you had a good time with those time off. Excited for more blogs 2019!!! And by the way, are you about to graduate? congrats!!! You dont know how much you motivated me to start my own blog. You are classy and at the same time a very chill and fun person. Happy New Year! from the sunny Philippines 🌴

  2. Innredningen er utrolig fin! Kan jeg spørre hvor bildet er kjøpt? evt. navnet på bildet om du vet det! 😀

    • Takk det var hyggelig 🙂 Bildet eksisterer bare i ett eksemplar såvidt jeg vet, dessverre.. Det er kjøpt på en utstilling i Bergen :)..

Leave a reply