God helg godtfolk! Det er sweet 25 og Coachella på programmet denne helgen, en smule misunnelig sa du? Ja jeg skal sørge for å gni det godt inn på sosiale medier meheh.. Helgen består selvfølgelig av uendelig mengder mat, litt vin og sykt bra musikk – alle favoritt tingene mine på en og samme helg♥ God bless!


Happy weekend guys! It’s my ´sweet 25th´ birthday and Coachella this weekend, you jealous or what? I’ll make sure to rub it in goood on all my social media he he. This weekend consists of ton of food, lots of drinks and amazing concerts – all my favorites on one weekend! God bleeeess ´Merica ♥ 

Jeg ankom til ballonger, blomster og gaver i går, altså se på denne fine gjeng jeg har rundt meg! Jeg er lite “flashy” av meg og deler vanligvis ikke slike ting, men denne gaven jeg fikk av min fantastisk snille amerikanske bror må jeg bare vise dere. SE på de nye skoene mine, er de ikke fine? Å være her på 25-årsdagen er nok i seg selv, men disse guttene mine skjemmer meg bort denne helgen, heldige meg!
Da er det tid for frokost og chill, god fredags kveld til dere (og følg med på instagram for hyppige oppdateringer)


I arrived to balloons, flowers and gifts yesterday, I mean – look at these cuties! I usually don’t share flashy things on my blog or IG, but this gift I just have to share with you. Look what I got from my amazing american brother, these boys just keep pampering me, being in Palm Springs for the weekend is enough by itself, I feel so lucky and fortunate so thank you guys♥
Well, time for breakfast and chill. Happy friday and tune in on instagram for frequent updates. 

One Response to Palm Springs, we here!

Leave a reply