I formiddag har jeg gått fra en avtale til den neste, heldigvis har jeg hatt litt tid mellom slagene så da ble det til at jeg stakk hodet innom et par butikker på veien. Det er lenge siden jeg har tilbragt en ukedag hjemme i Bergen, som oftest er jeg her bare i helgene og da er det alltid så travelt og fullt av mennesker. Det var deilig å kunne russle rundt i eget tempo med en kaffe i hånden. Bergen gir meg ro i sjelen og jeg kan ikke beskrive hvor godt det skal bli å flytte hjem igjen til våren etter flere år i Ålesund..

Jeg gikk forbi Ganni og kunne ikke motstå denne kjolen, litt for “flink pike” og søt etter min smak, men sammen med Balenciaga bootsene mine og en kul strømpebukse så tror jeg denne bli bra rocka likevel.

Denne luen er en drøm fra FWSS. Jeg gleder meg til å ta den i bruk så nå kan kulden bare komme! Jeg er ikke flink med hår og derfor blir det ofte til at jeg pynter sveisen med en hårklype, eller hårbøyle i dette tilfelle. De hadde så mange fine på Høyer at det var umulig å velge, det ble disse to godbitene denne gangen.

Denne genseren er definitivt det beste kjøpet så langt, en myk drøm som passer til både jeans og skjørt. Jeg hadde egentlig tenkt til å kjøpe en fra Ganni, men denne er minst like fin og myk og til halve prisen. Kjøpt på Illums bolighus ♥ Veske fra Marc Jacobs.

Håper alle har hatt en fin start på uken eller høstferie for de av dere som har det.
XX

6 Responses to New in

Leave a reply