Reklame // Galleriet 

“Trodde hun var opptatt med skole jeg?” – stemmer det, men denne damen har alltid tid til burger og shopping! Emilie og jeg var en runde rundt på Galleriet forrige uke for å sjekke ut senteret etter den nylig gjennomførte oppussingen. Sant skal sies at jeg har vært der utallige ganger både under og etter renoveringen, men det er først nå at jeg har lagt merke til hvor fint det har blitt. Som oftest løper jeg kjapt innom for å plukke med meg lunsj fra BIT og kanskje en topp fra H&M trend, men etter mange timer på senteret forrige uke innser jeg hvor utrolig hyggelig Galleriet også er som møteplass!

Alle bergensere har et forhold til Galleriet, med en beskjeden plassering i hjerte av Bergen er det vanskelig å unngå. For min egen del får jeg vel innrømme at jeg er innom hver gang jeg er i byn, jeg går derfra noen kroner fattigere, men med et smil om munnen.. Flertallet av favoritt butikkene mine ligger her, og enda kommer det et par til. WahWah (velvære) skal blant annet åpne snart så da mangler jeg bare en liten hybel i tredje etasje så kan jeg flytte inn!

Verdens fineste kjole fra Pia Tjelta? En av mange kule merker Infinity fører i butikken sin.

Med svart belte i shopping påstår jeg å si at jeg vet hva jeg snakker om når det kommer til atmosfære, service og tilbud. Når ansatte er hyggelig og butikker er ryddig får man lyst til å legge igjen noen kroner, så enkelt er det. Galleriet treffer virkelig alle målgrupper, prisklasser og sjangre. Mine favoritt butikker er blant annet Monki, Vila, H&M trend, Infinity, Deguy, Søstrene Grene, MAC, Rituals, Optikus MON og Nespresso, for å nevne noen.. I could go on for dayzzz.

Det siste “nye” på Galleriet er spisesteder som Joe & The Juice, Holy Cow og Pink Fish. Som den Galleriet-veteran jeg er har jeg allerede spist på disse flere ganger, og ja du har vel lest det i BT? Intet annet enn terningkast seks får burgeren på Holy Cow, det kan jeg skrive under på! Damene mine på BIT stjeler likevel hjertet mitt, eller rettere sagt baguetten med chili-mayo♥ Lite visste jeg om at Galleriet sin kundeklubb tilbyr faste fordeler på blant annet BIT, kunne spart meg for et par kroner der ja.. For å melde seg inn laster man enkelt ned “Galleriet” appen på telefonen eller klikker her, voilá så går ikke du på samme $mellen som meg. Det ryktes at enkelte spisesteder skal begynne å holde søndagsåpnet så da er det bare til å glede seg!

Håper alle har det bra♥ Jeg nærmer meg slutten på studentlivet, 2 uker og 2 eksamener igjen så er jeg i mål! Lykke til med siste innspurt før sommerferien! Vi snakkes SNART

10 Responses to Meet, Shop, Eat – repeat

  1. So excited for you to finish school because I can’t wait to see what you do with your blog ❤️ Good luck with everything xx

    • Believe me, me too! I can’t wait to finally have the time and energy to blog and take photos again. Will be back soon <3 Thanks for stopping by!

  2. I love your blog 💖💖 it has so many interestingly varied ideas but the simplicity of YOU – and your style – is the main attraction 😍😍

Leave a reply