Annonse l Replay

Ull og komfortable jeans er stort sett det jeg går i om dagen, eller hele året for å være ærlig – jeans er definitivt det mest brukte plagget i skapet mitt! Det passer til alt, hverdag og fest. Jeg kler meg gjerne i en fin bukse, kule boots og en bluse på fest, da føler jeg meg fresh og komfortabel i motsetning til en tynn strømpebukse og kjole nå på vinteren, brr..

Replay har bukser i alle fasonger og farger som jeg har vist dere tidligere, men favoritten min er “Stella”. Trender kommer og trender går, men skinny jeans med høyt liv er alltid en sikker vinner! Jeg sliter ofte med å finne bukser som har riktig kombinasjon av størrelse i livet og lengde. Av en eller annen grunn blir mange av buksene veldig korte, ikke fordi jeg har ekstremt lange bein, men de skal vel være sånn? Fint det altså, men veldig kaldt nå på vinteren da.. En annen frustrasjon jeg har hatt med andre sorte jeans er at de mister fargen etter to vask, det er seriøst så sykt irriterende og stygt.. Denne jeg har på meg på bilde har heldigvis holdt seg fin etter mange vask. Ett lite tips (hvis dere ikke allerede gjør det) vreng alltid buksen, vask på lav temperatur og bruk aldri tøymykner, hilsen vaskekjerringa..

To andre favoritter er “dominiqli” og “sophir”, siste nevnte er noe krøllet på bilde da den nettop er kommet ut av vaskemaskinen, jeg bruker den heele tiden! Jeg har sikkert fått tusen meldinger fra dere med spørsmål om hvor den er fra, her kommer det altså igjen – fra Replay. I akkurat denne modellen ville jeg anbefalt å gått opp en størrelse, til min store fortvilelse begynner den å bli litt trang (for mye julegrøt si)..

4 Responses to Jeans I LOVE

Leave a reply