Interiør og hus i alle fasonger er noe jeg bruker mye tid på, kanskje min kjekkeste hobby etter bloggen og instagram. Jeg drømmer om å utdanne meg som interiørarkitekt etter sykepleien, en fin og helt ubrukelig kombo, men hvis noen av dere lesere har erfaring med dette studiet så please leave a comment! Stilen min endrer seg stadig, men en ting er konstant – det skal være hjemmekoselig! Jeg elsker lyse farger, men gjerne opp mot kontraster. Det skal være stilrent, men innbydende og (viktig!) kult for mannen i huset også (heldigvis for han er ikke jeg bonderomantikk-damen). Jeg er oppvokst i et ryddig hjem og er naturligvis arvelig belastet, noe som i følge typen er fint og veldig irriterende; “MÅ skjærefjølen ryddes bort etter hvert bruk?”, svaret er ja, men løsningen er å gi og ta. Jeg kjøpte altså en finere skjærefjøl som nå står fremme hele tiden. Uansett, poenget er at det er viktig å ta vare på hjemmet sitt og gjøre det hyggelig for samboer og gjester.

Selv har jeg gått for noe lignende, sofistikert, moderne, kult og koselig, ble det litt mye? Det ser veldig fint ut altså. Fargepaletten hjemme hos oss er hvitmalt eik, grått og svart, mens fargene får leke seg i puter og kunst på veggene. Nå venter jeg på et sisalteppe til spisestuen, det blir drit fint! Njuut litt interiør bilder og søndagen videre, håper dette kan inspirere til omøblering og kanskje noen nye innkjøp. Å male en vegg i kontrastfarge er gjort på et par timer og utgjør en stor forskjell – forandring fryder!Summary in english


Exterior and interior is probably my favorite hobby, second to my social media. I’m dreaming of studying interior design when I finish my nursing degree, a weird and not useful combination at all.. If any of you are studying interior design – please leave a comment and let me know how it is! My style is constantly changing, but one thing is for sure, it has to be comfortable and cozy. Luckily my bf and I are very similar in style so we agree on most decisions, the colors we’ve been going for is white painted oak, black and grey, whilst pillows and wall art are more colorful. A tip for new homeowners; don’t buy all the furniture right away. Settle in and stay at your new place before you go shopping, most likely you will change your mind a hundred times so it’s better to be certain before you waste your money on a dining table you will hate the next month. I’m still furniture shopping after moving in three years ago, it so much fun though and I want it to look perfect, new ideas are approaching every day. 

I hope these pictures will inspire you to re-arrange your livingroom, paint a wall or buy a new couch. Happy sunday 

17 Responses to Interior inspo

 1. Jeg studerer Interiør Arkitektur i London ??‍♀️
  Vi lærer så mye kult, jeg digger mest arkitektur delen av faget! Vi lærer alt mulig fra å renovere gamle parkeringshus til teater som har brent ned og vi har pusset opp et gammelt klassisk victorian hus. Er jo alltid noe man ikke liker i studiet sitt og for min del er det den litt “artsy” delen.. men alt i alt er jeg super fornøyd!

  • Å så gøy å høre at du trives! Jeg mener jeg har lest litt om studiet ditt i London, men må ærlig si at jeg foretrekker helst Norge da jeg er så mye på farten ellers.. Uansett kjekt å høre hva studiet innebærer (og så klart er noe alltid kjekkere enn andre fag..) Jeg må jakte videre og håper jeg kommer over noen muligheter for å kunne studere interiørarkitektur i Norge/Bergen. Lykke til videre i fine London 🙂

 2. Jeg skal begynne på interiørarkitektur i London nå etter sommeren, men vet at man kan studere det på Kristiania høgskole i Oslo – det er den eneste bacheloren i interiørarkitektur i Norge (foreløpig). Hvis ikke kan man alltids ta kortere årsstudium e.l i interiørdesign, blant annet har de sommerkurs på et par måneder i Milano, det er alltids en mulighet! 🙂

  • Å tusen takk for info! Da skal jeg undersøke både sommerkurs og høgskolen i Oslo, men først får jeg vel gjøre meg ferdig med det jeg holder på med nå heh.. Lykke til og kos deg masse i London 🙂

 3. Her i huset ligger skjærefjøla klar til enhver tid 🙂 Sørger for å skylle den godt da!

  Flotte bilder! Jeg tror du vil gjøre det godt som interiørarkitekt!

  • haha ja jeg har litt tendenser til ‘OCD’ så jeg har latt skjærefjøl-kampen gå.. Ren skal den i hvert fall være!

   Og takk, kanskje det blir noe studiet etter jeg er ferdig med sykepleierutdanningen 🙂

 4. I am an interior Architect based out of Seattle. You have wonderful taste and a true eye for design. Being a designer is really satisfying. Finding a perfect balance between function and aesthetic is a real challenge. As a nurse you take care of your parents internally, it’s the same with design, you’re nurturing your mind and surrounding yourself with visually satisfying, and functional space. It’s a hard major, but we’ll worth it!

 5. Hi Maren! I love you style! This pictures are so beautiful! I also want to study Interior desing and Civil engineer! (? I looking forward to see photos of your home! Have a nice week! Lulu ♥️

 6. Hi Maren! I love you style! This pictures are so beautiful! I also want to study Interior desing and Civil engineer! (? I looking forward to see photos of your home! Have a nice week! Lulu ♥️ Kisses

 7. Hi Maren! I love you style! This pictures are so beautiful! I also want to study Interior desing and Civil engineer! (? I looking forward to see photos of your home! Have a nice week! Kisses, Lulu ♥️

 8. Hei Maren! Super fint, digger stilen! Ser etter en lampe slik som den i gull/messing over det runde bordet, hvor er denne fra?

Leave a reply