Så var søndagen her igjen og jeg er tilbake i studentbyen etter en helg i Trondheim. Dagene går fort og jeg kjenner det kanskje er på tide å roe ned tempoet litt, hente meg inn igjen etter sommerferien og få rutinene skikkelig på plass. Enkelte ganger er det litt mange ´baller å sjonglere´ i livet og nå kjenner jeg det er på tide med et pust i bakken. Hodet trenger en opprydning for nå sitter jeg bare her på sofaen, tom og tiltaksløs.. Jeg har lyst til å levere inspirerende og kult innhold til dere så denne uken skal jeg finne tilbake til motivasjon og glede!

Takk for at dere stikker hodet innom bloggen og Instagram selvom det har vært stille til tider, setter pris på hver og en av dere!


Sorry for being radio silent once again.. Life can be challenging sometimes, mine has just been crazy busy for the last weeks and I finally realize that I have to slow down and get my head back in the game. I want to make cool content for you guys everyday, but sometimes it’s not that easy to juggle everything.. This week I’m going to structure my days better so that I have time to accomplish everything I have been procrastinating lately..
Also – wanted to thank you for stopping by my blog and instagram, I appreciate each and everyone of you!

2 Responses to Inhale, exhale

  1. I’m vacationing in Bergen in 2 weeks! Any restaurant recommendations or travel tips? We are road tripping all over Norway and are so excited!

Leave a reply