Annonse l Glossybox 

Throw kindness around like confetti! Glossybox lanserer en ny og spennende eske hver måned med fem beauty produkter. Jeg husker jeg abonnerte på diverse magasiner i tenårene, det kjekkeste var kanskje ikke bladet, men heller tingene som fulgte med månedens utgave. Jeg ville vært i ekstase om Glossybox eksisterte da, men lykken er like stor enda. Hvem liker vel ikke en abonnementstjeneste innen skjønnhet som dumper ned i postkassen hver måned? Et abonnement koster 179 kr i måneden, og med tanke på produktene som ligger i esken hver måned så får man altså mer for pengene enn det man betaler for. Jeg har en rabattkode til dere så får dere enda mer for pengene, med koden “MARENDES” får du 20% rabatt. Gulegave tips til en venninne, søster eller kusine?

Tema for månedens Glossybox er ‘The Glossy Party’, esken består av produkter som gjør deg festklar på 1-2-3. En two-in-one rens og eksfoliering, deilig acai ansiktsmaske som gir masse fukt, en whitening tannkrem, en øyeskygge palett med duse rosatoner i matt og shimmer, og som prikken over i’en til fest looken – en rød matt leppepenn. Jeg har lyst på både hvite tenner, glødende hud og fine røde lepper til jul så alt er pakket med i kofferten når jeg reiser til Spania om i dag dager.

Julebord og andre festligheter er allerede godt i gang og jeg har ihvertfall dratt på med litt ekstra sminke de kveldene jeg har vært ute på sprell, det er lov! På min party agenda gjenstår kun nyttårsaften og det gleder jeg meg skikkelig til, mer om det senere! Som tidligere nevnt har jeg endelig funnet nyttårskjolen, lang svart velur med røde lepper til, det blir fint♥

Ha en fin dag alle sammen!

5 Responses to Glossy up & party on

 1. Hei, Maren <3

  Jeg har et ønske til julen 2018, og det kal du oppfylle sol mitt største idol og forbilde!

  Du virker så sjukt organisert og har kontroll på så mangt. Mange jern i ilden. Derfor hadde det vært moro hvis du kunne oppfylle mitt ønske. Kan du lage et innlegg i dag: «Whats on my iPhone» der du viser hvilke apps du har og hvordan du har organisert telefonen din? :-):-) Jeg blir så fascinert av deg.

  God onsdag! Klem

  • Hei<3 haha det var koselig melding, men om det stemmer kan diskuteres.. Kalenderen min er organisert, men mobilen er ellers rotete.. kanskje jeg har noen spennende apper for dere, men for det meste er det helt sikkert ting du har hørt om og bruker selv. Jeg kan uansett prøve å få til et kjapt innblikk i et blogg innlegg, stay tuned! Håper julen har vært fin 🙂 klem

 2. Hei, Maren <3

  Jeg har et ønske til julen 2018, og det kal du oppfylle sol mitt største idol og forbilde!

  Du virker så sjukt organisert og har kontroll på så mangt. Mange jern i ilden. Derfor hadde det vært moro hvis du kunne oppfylle mitt ønske. Kan du lage et innlegg i dag: «Whats on my iPhone» der du viser hvilke apps du har og hvordan du har organisert telefonen din? :-):-) Jeg blir så fascinert av deg.

  God onsdag! Klem

 3. Hey Maren,

  love to read your blog, especially your skin care tips
  helped me a lot and i’m so happy about that.
  You have always beauty nails, so I was thinking
  are you get you’re nails done or are they natural?

  Thank you and wish you all the best.
  Greetings from Germany, Lea

Leave a reply