Har sagt det før og jeg sier det igjen, tiden flyyyr.. Jeg står opp tidlig grunnet jetlag, spiser frokost, tussler litt rundt, trener og soler meg – PANG så er det kveld igjen og nå har jeg altså vært her i en uke allerede. Tiden flyr i godt lag, men ro ned (!) med denne farten så sitter jeg på skolebenken igjen neste uke noe jeg IKKE er keen på..
Et lite bildedryss til de som har etterspurt det og LA tips kommer senere, jeg skal bare holde meg fast gjennom helgen så ikke den også fyker forbi.. På lørdag er det en kjapp tur til Vegas og deretter til Cannes i et par dager.

God fredag til dere ♥


I’ve said it before and I’ll say it again, time fliiies! With this speed I’m back at school by next week, which I’m obviously not ready for. Some pictures from my morning walks, still jetlagged but it’s actually kind of nice. I walk down to the pier, grab my avocado toast on my way back to the hotel, tan for an hour and then I run around. Will come back to you with more pictures and a somewhat city guide.
Enjoy your friday ♥

2 Responses to Fun in the sun

Leave a reply