I samarbeid med Elemis 

Er det én ting i “beauty-verden” jeg synes er verdt å splurge noen ekstra kroner på så er det hudpleieprodukter. Det er stadig nye produkter på markedet og det kan til tider være vanskelig å følge med på hva ny forskning viser til. En av godene ved denne jobben er at jeg får en rekke henvendelser, men selve jobben er å gi dere ekte og gode anmeldelser av produktene jeg liker, nettopp for at dere skal slippe å følge med på dette forsknings-kaoset og andre unødvendige lanseringer..
Elemis har nylig kommet med en serie basert på superfood, “det som er bra for kroppen er også bra for huden”. Serien inneholder facial wash, dag- og nattkrem, pluss en bestselgende olje. Alle produktene er vegan vennlige og proppet full av næringsstoffer!

Etter en lang dag med sminke og andre urenheter renser jeg alltid fjeset før jeg legger meg, det høres så teit ut for ingen har spa behandling på badet hver kveld, men det er viktig og det trenger ikke å ta evigheter! Jeg starter med superfood facial wash, denne gele-rensen fjerner sminke og etterlater huden frisk og ren. Ingen av produktene lukter noe særlig mye, noe jeg digger da huden min ofte reagerer på parfyme, Superfood serien luker bare… rent? På dager hvor huden føles ekstra tørr og trøtt, klapper jeg en sjenerøs mengde av ansikts oljen inn og lar huden suge til seg alle 9 (!) antioksidanter og omega-rike ingredienser denne flasken inneholder. Altså, denne booster huden noe helt sjukt, en ´krutt-flaske´ som jeg hadde tatt en shot av hvis det ville vært innafor. Når oljen har trukket godt inn påfører jeg nattkremen, denne etterfyller viktige næringsstoffer som huden trenger over natten, blant annet omega 3,6 og 9, vitamin C og 8 essensielle aminosyrer for å nevne noen.. Huden etterlates som en myk babyrumpe med god oksygentilførsel gjennom natten (sykepleien i meg blir glad av å se hvor næringsrik disse produktene er ♥).

Om morgningen skyller jeg ansiktet med kaldt vann og påfører superfood dagkremen før jeg sminker meg. Denne har en plumpende effekt noe som reduserer det trøtte og slappe ansiktet jeg våkner til hver dag. Dette er produkter som inneholder kun sunne næringsstoffer så det er klart at det hjelper og er bra for huden! Jeg er super fornøyd og kan ikke annet enn å takke Elemis for at de lar meg teste denne serien ♥ 

4 Responses to Feed your skin

  1. Hi Maren! I think your blog its great, all the advice about skin care and beauty and also the places were you been, you should visit México, is a nice place with a lot of culture.

Leave a reply