I samarbeid med Olympus


Halve morro’a med å reise rundt og oppleve nye steder er å knippse bilder. Jeg har tusenvis av bilder som enda ikke har sett dagens lys, de er godt bevart og spart til spesielle anledninger♥ Jeg er kanskje over middels opptatt av at bilder som publiseres på mine sosiale kanaler skal være i god kvalitet, vanligvis ville jeg sagt at det er enklere å bruke telefonen enn å dra med seg et kamera over alt, men Olympus pen E-PL9 er kompakt og får plass i alle vesker! Det finnes en haug med kule kamerastropper og vesker hvis man ønsker seg noe fint til Olympus kameraet. Jeg har fått tilsendt mange fine accessories og elsker å tilpasse disse utifra antrekk og gjøremål. På festivaler foretrekker jeg å slenge kameraet på ryggen i en lang kamerastropp, mens i andre anledninger bruker jeg kun håndstropp eller clutch.

Her finner dere link til Olympus sin side med alt det fine kamera tilbehøret ♥

Denne fine clutchen er perfekt i reisevesken eller til fest. Det er praktisk å samle alle ledninger og linser på en plass i en ellers stor og rotete veske, da unngår jeg at ting blir krøllet og ødelagt. Skal jeg på middag eller andre festligheter tar jeg enkelt denne clutchen under armen, den får plass til alle nødvendigheter så slipper man å ta med seg enda en veske..

Dette er kanskje den fineste kameravesken på markedet, vanligvis synes jeg de er klumpete (og nørdete).. Denne derimot er en søt bucket bag i semsket skinn, med lommer til en hver duppe-ditt.


Favoritt stroppene mine som forblir på i en periode til er denne i svart semsket skinn og denne Chanel-inspirerte stroppen. I dag reiser jeg en kjapp tur på festival til Danmark og gjett om kameraet skal være med, wii gleder meg. God fredag dere, vi preikes!

2 Responses to Camera Accessories

  1. I know this if off topic but I’m looking into starting
    my own blog and was curious what all is
    needed to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
    I’m not very web smart so I’m not 100% certain. Any suggestions or advice would be greatly appreciated.

    Many thanks

Leave a reply