Annonse I David Andersen

Øredobber her, ring med rundplate her, oval ring her 

Armebånd her og her

Det er festsesong og tid for å dra på med litt ekstra bling! Jeg er ganske enkel i smykke stilen til vanlig, men liker å stacke ringer og smykker oppå hvis jeg vil være litt pyntet og edgy. David-Andersen sin sølv kolleksjon og samarbeid med Jenny Skavlan er helt meg, jeg digger alt! Jeg vet at disse smykkene allerede er en stor hit hos mange av dere og nå er jeg også helt frelst! Det er fine priser på produktene så dette kan jo være noe å putte på ønskelisten? Jeg slal ihvertfall anskaffe meg noen mer fra kolleksjonen!

Chunky øredobber fra Jenny Skavlan sin kolleksjon, her 

Jeg bruker sølv og gul om hverandre, det er ikke så viktig å være trofast til kun den ene mener jeg. Jeg har mye fint i begge deler så da bruker jeg det gjerne sammen, det gjør dessuten jobben lettere når man skal kombinere smykkene med et belte eller en veske. Har man kleskrise til julebordet, bursdager eller middagsbesøk så er et sort antrekk og masse smykker alltid safe! David-Andersen har regelmessige trekninger av fantastiske premier blant alle medlemmene i kundeklubben. Nå kan du vinne et valgfritt smykke fra danske OLE LYNGGAARD COPENHAGEN til en verdi av kr 15.000. Meld deg inn her så er kanskje du den heldige utvalgte! Lykke til ♥

4 Responses to Bling with David Andersen

  • Å det var hyggelig, tusen takk! Ja du kan koble mobilen til kameraet via bluetooth og olympus sin app. Der kan du fjernstyre utløseren, du kan altså se på telefonen hvordan bildet blir før du tar det 🙂 veldig smart og enkelt!

 1. Hei <3 du har skrevet før at du går på sykepleien, og jeg lurte på hvordan du syns det har vært? Er selv utrolig usikker på hva jeg har lyst til å bli… så vil veldig gjerne andres erfaringer! Tok du friår eller noe sånt før du begynte å studere, eller hatt noen år pause i studiene? Og hva tenker du videre med jobb når du er ferdigutdannet? Klem Iris

  • Hei 🙂

   Ja jeg går siste år på sykepleien nå, snart bare ett semester igjen – hallelujah! Jeg hadde et lite friår før jeg begynte på sykepleien, og hadde i grunn tenkt til å starte på Shipping og logistikk i Tønsberg. Det året før jeg begynte å studere jobbet jeg på et gamlehjem og slik var det jeg fant ut at sykepleien kanskje kunne være av interesse. Jeg tror at erfaring har mye å si, snakk med andre, les på studieprogrammene til diverse skoler, søk der du vet du kan komme inn osv så klarer du deg helt fint 🙂 Og det er ingen skam å snu, jeg tok meg et halvår pause midt i studie fordi jeg var usikker på om sykpleien var noe for meg, jeg bestemte meg likevel for å fullføre selvom det ikke er drømmejobben min for å være helt ærlig.. Det er bein tøft så motivasjonen må definitivt være der hvis du skal begynne på sykepleien. Jeg har sykepleien i “bakhånd” nå, etter studie skal jeg jobbe fulltid med blogg og instagram, men det kan godt være jeg begynner på et helt annet studie ved en senere anledning, erfaring og kunnskap skader aldri noen 🙂

   Lykke til!

Leave a reply