I samarbeid med Iwhite

Tannbleking har vært min guilty pleasure og hemmelighet siden jeg var 16 år, et stort hvit smil er det fineste som fins! Da jeg bodde i USA som tenåring bleket jeg tennene ca 2-3 ganger hver uke (jeg vet, sykt) jeg kjøpte det på nærmeste matbutikk og tennene ble kritthvit, men de ble ikke hvite uten problemer.. Herregud så mye ising jeg hadde i tennene, tannkjøttet ble ømt og i tillegg ser jeg i ettertid at tannemaljen nærmest har etset bort på et par tenner.. Det tok fort slutt når tannlegen ga meg streng beskjed om å aldri (!) røre den type tannbleking igjen..


Fotocred: Linn Olsen


Jeg har holdt mitt ord og har ikke rørt det siden, inntil nylig – jeg er med andre ord i mitt ess med Iwhite ♥
Iwhite sine produkter inneholder et hvitningsmiddel kontra bleking som jeg har dårlig erfaring med.. Produktene inneholder ikke hydrogenperoksid, men derimot kalsium som bidrar til å både styrke og gjenopprette emaljen. Jeg har brukt alle produktene i vel to-tre uker nå og føler med hånden på hjertet at tennene har blitt både hvitere og renere, du trenger med andre ord ikke å bruke tannskinnene i lang tid før du oppnår ønsket effekt. Et lite triks før du setter i skinnen er å tørke tennene med et håndkle etter tannpuss, på denne måten vil aktiveringsgelén fordele seg jevnt og absorberes raskere. I tillegg til skinnene har jeg brukt tannkrem og munnskyll fra Iwhite for å opprettholde det hvite smilet, produktene fåes kjøpt på alle apotek i Norge; Boots, Vitus og Apotek1.

Klikk deg inn på Iwhite Norge sin Instagram for å delta i konkurransen om å vinne en pakke med tannskinner, lykke til, god fredag og nyyt solen ♥

2 Responses to Big bright smile

    • Hm that’s weird.. Can you see those flags up in the right corner, press the english flag and everything should translate. Let me know if it still doesn’t work 🙂

Leave a reply