En liten recap fra de siste dagene. Festival sesongen er i gang og jeg prøver å få med meg så mye som mulig, det er jo ingenting som er bedre enn fint vær og god musikk! Denne uken står Bruno Mars på programmet og vi er en hel gjeng som skal, solen leverer og grillen er kjøpt så dette blir en fin uke, jeg har endelig fått skikkelig sommerferie-følelse. På fredag reiser jeg på tur med et spennende og sykt kjekt samarbeid, mer om det senere!

 

 

 

 Det er fotball og grilling det har gått i de siste dagene hjemme, jeg finnes overhode ikke interessert i fotball, men hvis det innebærer å være ute i solen og drikke en iskald brus så er jeg med! Har dere forresten sett siste utgave av Costume? Jeg snakker litt om mine sommerplaner for i år så go get it! Nå er det på tide å starte dagen, god mandag!

 

Leave a reply