Sponset klær fra Replay 

© Hanne Erøy / MIO MEDIA.

Hallelujah for en travel og gøy dag jeg hadde på torsdag! Det gikk i ett banka kjør fra jeg tok fly kl 08 til jeg sto i joggebuksen, alene, på Burger King kl 24. Jeg fløy tidlig inn til Oslo for å rekke et par møter før jeg skulle bli sminket og stashet på Gevir, det gikk i bobler og lipgloss fra tidlig til sent og jeg møtte så mange fine mennesker i løpet av dagen! Klærne fikk jeg låne fra AW18 kolleksjonen til Replay og bling fra Nangi <3 Blogglivet ass <3 Neidaa, jeg er en helt ‘vanlig’ student som alle andre.I går løpte jeg rundt på diverse visninger på Oslo Runway, men i dag blir det noe roligere med lunsj og en tur ut i det fine været. Nyt dagen dere også, god helg!

– English –

Oh my, what a busy and fun day thursday it was! I was running errands from early in the morning till midnight where I ended up at Burger King, alone. I took a red-eye flight to Oslo on thursday and had a couple meetings before it was time for glam and pampering at the Gevir salon, it was all pink and perfect and I met so many incredible people. My outfit for the night was borrowed from Replay´s AW18 collection and my bling was from Nangi.
Yesterday I was running around at fashion shows, but today I’m just chilling and enjoying the sun. Enjoy your saturday!

4 Responses to Costume awards

  1. Får man tak i den t-skjorten noen sted nå? 🙂 Kunne du evt linket til hvor eller navngitt om det er en fysisk butikk? :):)

Leave a reply