Det er klart man må pynte seg på GLEDENS DAG, hvis ikke får du et stygt blikk fra meg i hvert fall (neida, joda..) Ikke alle har/liker bunad, men man kan så absolutt fjonge seg likevel. Blir det regn, sol eller snø i år da mon tro? Man får kle seg etter alt slags vær så man er sikker på ikke antrekket ødelegger dagen. Heldigvis passer bunaden min i år også så jeg skal nok holde meg varm (glemmer fremdeles ikke det året jeg holdt på å gå i bakken etter mams beordret meg til å bære bunaden på 17 mai i Texas i 40 GRADER (!!) rett før jeg fikk et hat-forhold til den fine bunaden min..)

Om man ikke skal kle deg i bunad synes jeg likevel man skal være noenlunde innenfor fargekoden rødt, hvit og blått. Skjørt, kjole eller dress er fint og behagelig og det finnes så mye fint i butikkene om dagen til alle prisklasser, her kommer noen forslag og mine favoritter!


Skinnjakke: Acne
Sko: Valentino
Veske: Ganni
Solbriller: Dior
Skjørt: Farfetch 


Alt dette finne du på H&M 

Tenk at det er på torsdag allerede, det blir så gøøy! Vi begynner med champagne frokost hos en venninne kl 07 og deretter bærer det til byn, hvilke planer har dere?


17th og may is approaching, Norway’s constitution day and a synonym for FUN! I’ve been lucky enough to celebrate 4th of july a couple times and it’s somewhat similar, except for all the ice cream, hotdogs, champagne and porridge we eat during the day.. We also wear our national suits, not everyone has them so here’s some outfit suggestions to those of you who rather wear a dress/suit etc. It’s almost thursday and I can’t wait, we start bright and early with champagne breakfast at 7AM wii. 

One Response to 17 mai antrekk

  1. Hei, digger bloggen din!
    Har du planer om å starte en YouTube kanal? Hvor du kunne filmet litt fra reiser, hatt innkjøpsvideoer, sminkevideoer osv. Hadde vært utrolig kult?

Leave a reply